Free HTML5 by FreeHTML5.co


OneDayLogo. In één dag je eigen logo.

Als starter heb je een hoop te regelen, van het aanvragen van je KvK nummer tot het regelen van een werkplek. Daarnaast moet je ook een eigen logo laten ontwikkelen.
Omdat je als starter vaak nog geen inkomsten hebt, wil je liever geen hoge kosten maken voor het laten maken van een logo. Vandaar dat veel starters toegewezen zijn aan een kennisje of een familielid die wel eventjes een logo maakt. Dat kan anders.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik snel en effectief een passend logo ontwikkelen in één dag. Een uniek logo dat laat overkomen wat jij wilt uitstralen als bedrijf, een logo dat je gelijk kunt gebruiken. Als starter betaal je alleen voor die dag. Zo heb je dus snel een logo voor een lage prijs en kun je snel aan de slag.


Free HTML5 by FreeHTML5.co


Zo werkt het:
Als eerste spreken we een moment af waarop we de opdracht doorspreken. Zodat jij kan overbrengen wat je als bedrijf wilt uitstralen en wat je wensen zijn. Uiteraard kan dit ook digitaal. Aan het eind van dit gesprek prikken we een datum voor de dag dat ik aan de slag ga. Dit eerste gesprek is gratis.

Op de afgesproken dag starten we een whatsapp groepje waarop je heel de dag bereikbaar moet zijn. Om 9 uur start ik met ontwerpen. Gedurende de ochtend of aan het begin van de middag stuur ik je voorstellen waaruit je kan kiezen en pas ik daarna, geheel naar jouw wens, het gekozen ontwerp verder aan. Dit doen we allemaal via whatsapp.

De rest van de dag werk ik verder aan het logo zodat het voor jouw bruikbaar wordt en werk ik het ontwerp verder uit naar bijvoorbeeld een visitekaartje of andere middelen. Hoe sneller je dus kiest en reageert hoe meer werk ik kan realiseren voor je.

Aan het eind van de dag, om 17uur, heb je minimaal een logo en een visitekaartje. Maar wellicht ook meer, dit hangt af van hoe snel je reageert en ligt dus voor een deel in jouw handen.

Aan het eind van de dag stuur ik je alle bestanden zodat je aan de slag kunt met je nieuwe logo en stuur ik je de factuur. Dit is een vast bedrag van €699,- (excl. BTW).

Zo simpel is het.

Heb je interesse in het laten maken van een OneDayLogo dan kan je dit aanvragen door me te mailen: jasper@jasperroks.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06 228 222 16